Ihanaa huhtikuuta!

Kategoriat:uutiset
IreneEllen

Ihanaa huhtikuuta teille kaikille! IreneEllen nettisivuja on hieman päivitetty. Tervetuloa uudistuneille sivuille. ♥ IreneEllen nettikauppaan on tulossa uutuus tuotteita piakkoin. IreneEllen tuotevalikoima saa lisäyksen ja valikoimaan tulee vihdoinkin kaivattu muki. Siitä lisää myöhemmin. Tänä vuonna on ilmestynyt jo uusia postikortteja. Uutuus tuotteita voit kurkkia seuraavasta linkistä IreneEllen uutuudet.

IreneEllen ihanissa uutuus postikorteissa seikkailee ihanat suloiset hahmot. Ajattelen sinua kortissa on suloinen kissa. Löysin pajunkissan kortissa suloinen maatuska on pupun kanssa. Apina kortissa komeilee hauska apina. Halaus sinulle kortissa valkoinen nalle ja panda halaavat. Olet ihana kettuseni postikortissa kaksi kettua, joista toisella herkullinen leivos. Olet tärkeä ystäväni kortissa pöllöillä yhdessä ihana kahvihetki ja Ihana pääsiäispupu kortissa on suloinen pupu, joka on saanut seppeleen päähänsä. Kaikki ihanuudet löytyy nettikaupasta osastolta postikortit tai uutuudet.

Ihanaa kevättä! ♥

IreneEllen

……………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………….

Olethan huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista. Tulkaa seuraamaan. ♥

Kirjoittaja: